Administreret parkering ved Vršič Pass

Administreret parkering ved Vršič Pass

Administreret parkering ved Vršič Pass

Administreret parkering ved Vršič Pass

Administreret parkering ved Vršič Pass

Efter to et halvt års hårdt arbejde og udholdenhed er vi stolte af at kunne meddele, at det er lykkedes. Det er lykkedes os at etablere den første styrede og betalte parkeringsplads foran Erjavčeva koča i Vršič, en løsning, som vi mener vil løse parkeringsproblemerne og forbedre sikkerheden i området.

På grund af konstante parkeringsovertrædelser, kørsel og endda parkering på tilkørselsvejen og overalt på trods af tydeligt synlige trafikskilte og opsætning af telte og autocampere på plænen foran og nedenfor Erjavčeva koča, var vi tvunget til at gribe ind. I sommersæsonen var adgangen til hytten praktisk talt blokeret hver dag, så i tilfælde af en nødsituation havde hverken redningsmandskab eller brandmænd adgang. Efter to et halvt år med frygt og arrogance fra både indenlandske og udenlandske besøgende fandt vi endelig en løsning. Vi etablerede den første administrerede og betalte parkeringsplads foran Erjavčeva koča i Vršič.

Vi takker oprigtigt Jesenice Bjergbestigningsselskab, landbrugs- og græsningsfællesskabet og sidst, men ikke mindst, nationalparken Triglav Nationalpark for at have forstået vores bekymringer og reageret på vores anmodninger. For lignende områder lykkedes det os at finde en løsning relativt hurtigt.

Det er med stolthed, at vi annoncerer etableringen af en ny parkeringsordning på parkeringspladsen foran Erjavčeva koča. Denne ordre vil sikre et mere organiseret og effektivt parkeringssystem. De, der overtræder ordren, vil få en passende bøde. For vores daglige gæster på Erjavčeva koča er vi glade for at kunne fortælle, at intet vil ændre sig. Hvis du besøger os til frokost, refunderer vi din parkeringsafgift*.

YouTube player
Administreret parkering ved Vršič Pass

Administreret parkering ved Vršič Pass

For alle besøgende, der parkerer foran Erjavčeva koča og tager på udflugt, har vi et gebyr på 1 € pr. time eller 10 € for en hel dag. Dette gebyr er nøje overvejet for at sikre en fair og rimelig pris for din bekvemmelighed. Parkeringspladsen er videoovervåget af firmaet Janez d.o.o., som vil pålægge en bøde på 36 € pr. dag for enhver overtrædelse af de fastsatte adgangsrettigheder til parkeringspladsen.

Tak for din forståelse.

* Hvis du er vores daglige gæst og kommer til frokost, refunderer vi din parkeringsafgift. Gebyret kan ikke overstige frokostens varighed.

Indkvartering i en bjerghytte

Udflugter og vandreture omkring hytten

Ture og vandringer på kortet

Slovenia (en) Placeholder
Slovenia (en)

Din næste destination i Slovenien?

Erjavceva bjerghytte ved Vrsic-passet om sommeren

Erjavčeva bjerghytte er åben hele året. Reserver dit ophold og tilbring lidt tid i naturparadiset Triglav National Park (UNESCO) nær Kranjska Gora på Vršič-bjergpasset i hjertet af Triglav National Park.

Reserver dit ophold
Send this to a friend