De Julianske Alper – Kranjska Gora – Vršič – Slovenien

De Julianske Alper Kranjska Gora Vršič Slovenien

De Julianske Alper – Kranjska Gora – Vršič – Slovenien

De Julianske Alper - Kranjska Gora - Vršič - Slovenien

De Julianske Alper – Kranjska Gora – Vršič – Slovenien

Hvor eventyret begynder

Kranjska Gora er fuld af etnografiske juveler og moderne adrenalinsport. Stille og afsondret på den ene side, hjemsted for livlige sociale arrangementer på den anden. Kranjska Gora har altid været og vil altid være en skat, som man skal tage sig tid til at se fra alle sider, på alle årstider og med alle sine eventyr.

Kranjska Gora og Vršič-bjergpas

Fordyb dig i den naturlige vidundere i Kranjska Gora. Mod nord ligger de majestætiske Karavanke-bjerge, og mod syd ligger de betagende Julianske Alper. Oplev kontrasten mellem friske somre og kolde vintre. Oplev store skove af nåletræer, lærketræer og bjergfyr over trægrænsen. Mød en række forskellige dyr, fra gemser og hjorte til kaniner og rovfugle. Kranjska Gora er et paradis for naturelskere.

Kranjska Gora, en af de smukkeste alpedale, ligger i den nordvestligste del af Slovenien, lige ved siden af den tredelte grænse til Østrig og Italien.

Opdag Kranjska Goras spændende historie. Bosættelserne blomstrede på de mere markante og frugtbare bakker på Karavanks-siden, som havde et relativt mere gunstigt klima på grund af sin solrige beliggenhed. På trods af det udfordrende bjergklima og det begrænsede landbrugsareal blev selve dalen befolket sent; de ældste bosættelser opstod først i det 11. århundrede. Denne sene bosættelseshistorie tilføjer et lag af nysgerrighed og intriger til den rige kulturarv i Kranjska Gora.

YouTube player

Sådan kommer du til Vršič-bjergpasset – Reserver dit ophold i bjerghytten

De Julianske Alper - Kranjska Gora - Vršič - Slovenien

Besøg Vršič og reserver dit ophold i Erjavčeva bjerghytte

Fordyb dig i den majestætiske, rolige skønhed i Kranjska Gora. De mægtige bjergtoppe, det krystalklare vand og det grønne landskab vil inspirere og opløfte dig. Dette er helligdommen i de Julianske Alper, hvor toppene kan nå helt op til 2500 m og mere. Kongen af denne bjergkæde er Triglav, Sloveniens højeste bjerg og symbolet på den slovenske nation.

Majestætisk, mystisk, spændende, legende og unik. Sloveniens eneste nationalpark dækker stolt 840 kvadratkilometer i hjertet af de Julianske Alper.

Endemiske dyrearter, herunder ulven, bjørn og los, og en overdådig mangfoldighed af flora med 19 endemitter. I dette myternes og legendernes land lever folk stadig i perfekt harmoni med naturen og i pagt med dens traditioner.

Reserver dit ophold i Erjavčeva bjerghytte, og lev og rejs som en lokal

YouTube player

Triglav Nationalpark er helt sikkert et sted for bjergelskere, hvor man kan indånde frisk luft, vandre gennem de store dale og tinder og beundre den smukke bjergflora.og toppe, beundre den smukke bjergflora og observere dyrelivet i deres naturlige omgivelser.

De livlige eventyr i De Julianske Alper venter på dig i Kranjska Gora og omegn.

Gør dig klar til en verden af eventyr og opdagelser i Kranjska Gora. Uanset om du søger en aktiv ferie eller en fredelig udforskning af natur og kultur, der er noget for enhver smag. Opdag mysteriet om velvære i vores rige wellness-tilbud, deltag i forretningsmøder og sociale møder, eller tag din familie med på en rejse gennem den mystiske fortid i Upper Sava Valley.

Du kommer aldrig til at kede dig.

Julian Alps - Kranjska Gora - Vršič - Slovenia

De Julianske Alper – Kranjska Gora – Vršič – Slovenien

Sommer i Kranjska Gora og Vršič-passet

Sommeren tiltrækker naturentusiaster til turistdestinationen Kranjska Gora. Betagende panoramaudsigter og den rige natur- og kulturarv giver utallige muligheder for familieudflugter. Vores storslåede bjerge er et sandt paradis for både vandrere og bjergbestigere. Samtidig kan cyklister prøve de mere krævende bjergskråninger eller bare slappe af ved at tage en hyggelig tur langs de velplejede stier.

Børnene vil elske sommerens kælkebakke, og de organiserede ture til den smukke fantasiverden vil pirre deres nysgerrighed.

Vinter i Kranjska Gora og Vršič-passet

Det hvide eventyr i turistdestinationen Kranjska Gora giver mulighed for utallige eventyr. Skiløbere og snowboardere vil finde deres udfordring på de snedækkede pister, mens andre kan finde deres rekreation på de velplejede langrendsløjper eller ved at kælke på kælkebakkerne. Bestigning af et frossent vandfald, dag- og natteture på snesko og vandreture med fakler er uforglemmelige oplevelser.

Indkvartering i en bjerghytte

Udflugter og vandreture omkring hytten

Ture og vandringer på kortet

Slovenia (en) Placeholder
Slovenia (en)

Din næste destination i Slovenien?

Erjavceva bjerghytte ved Vrsic-passet om sommeren

Erjavčeva bjerghytte er åben hele året. Reserver dit ophold og tilbring lidt tid i naturparadiset Triglav National Park (UNESCO) nær Kranjska Gora på Vršič-bjergpasset i hjertet af Triglav National Park.

Reserver dit ophold
Send this to a friend