Husets regler

In this article

Husets regler

Husets regler

Vi er ikke et hostel eller et hotel. Vi har været en bjerghytte i Triglav Nationalpark siden 1901, og her vil du finde vores forskelle og gode praksis. Du er velkommen til at læse og lære mere om en af de ældste og mest populære traditionelle slovenske bjerghytter.

Et interessant faktum: Der er en bjergbog ved indgangen. Det er kutyme, at alle besøgende skriver sig ind og angiver, hvor de kommer fra, og hvor de skal hen. Den gamle vane kommer også af at søge efter forsvundne mennesker, hvis man farer vild eller kommer til skade et sted på vejen eller i bjergene.

Et interessant faktum: Bjerghytter, der er opført i registret over bjerghytter hos Sloveniens bjergforening, er forpligtet til at tilbyde besøgende indkvartering, mad og drikke og hjælp ved bjergulykker.

Mountaineering Association of Slovenia anbefaler husregler, adfærdsregler og overnatningspriser. Som lejere af sommerhuse skal vi overholde dem. Vi har endda et par anbefalinger mere end de resterende 169 bjerghytter i Slovenien, fordi vi ligger i Triglav National Park.

Ved afhentning af den (digitale) nøgle skal der betales et depositum på €10. Hvis du ikke afleverer nøglen, betaler du for den med dette depositum.

For mange besøgende i spisesalen og ved borde, der allerede er blevet betjent, skal vi give plads til dem, der venter, så hurtigt som muligt.

Hytten er som regel altid åben, også om natten. Hvis dørene er låst, kan du ringe på klokken. Den officielle åbningstid er om vinteren fra 08:00 – 20:00 og om sommeren fra 07:00 – 22:00. Arbejdstiden kan ændres efter aftale med hyttens personale.

SOMMER Morgenmad fra kl. 07.00 til 09.00. Køkkenets sidste bestilling kl. 21.00. Baren lukker kl. 22:00

VINTER Morgenmad fra kl. 08.00 til 10.00. Sidste bestilling i køkkenet kl. 20.00. Baren lukker kl. 21:00

De, der ikke følger husets regler, må forlade bjerghytten.

Vi er glade for, at der er stille i hytten og i nærheden af omgivelserne fra 22:00 til 06:00.

Sengene i hytten udlejes i den rækkefølge, bookingen er registreret. Reservationen er gyldig indtil kl. 19.30. Tilskadekomne eller svækkede besøgende og bjergreddere på kampagnen har fortrinsret til overnatning.

Check-in på værelset er muligt om eftermiddagen og senest kl. 19.30. Check-out er indtil kl. 10.00. Sen udtjekning kan opkræves med 10 € pr. time eller nægtes.

Et interessant faktum: På grund af hyttens alder, de dårlige elektriske ledninger og træbunden i hyttens konstruktion er der en betydelig risiko for brand, hvis større elektriske forbrugere tilsluttes de elektriske ledninger ukontrolleret. Enhver tilslutning af komfurer, hårtørrere og lignende er forbudt. Hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du tale med personalet i hytten.

Rygere kan ryge i lobbyen eller uden for hytten. Rygning er ikke tilladt på værelserne.

Der er kun smalle stikkontakter på værelserne. Tykkere stikkontakter er låst, og det er kun tilladt at bruge dem i spisestuen.

Giv hyttens personale besked, hvis du ønsker et ekstra tæppe eller en ekstra pude.

Varmeapparaterne i hytten er låst. Giv hyttens personale besked, hvis du har det for varmt eller for koldt.

Alle besøgende skal opføre sig ordentligt i fjeldhytten og dens omgivelser, så de ikke forstyrrer andre. De må ikke larme og efterlade skrald og andet affald. Alle skal selv tage alt deres affald med til dalen.

En interessant kendsgerning: Sloveniens bjergbestigerforening anbefaler, at alle bjergbestigere tager deres affald med ned i dalen. Det er også derfor, du ikke finder en skraldespand på værelset.

Alle gæster skal skifte til hjemmesko mellem etagerne. Hvis man går med sko i soveområdet i sommerhuset, kan man få en bøde på €150.

Kurvene på toiletterne er kun til papir. Aflever det venligst til hyttens personale, hvis du har dit affald og vil undgå at tage det med i dalen.

Et interessant faktum: Den slovenske bjergbestigerforening anbefaler, at hvert brusebad koster 3,50-4,00 €.

Toiletter på første sal er tilgængelige for gæster, der sover i hytten. I tilfælde af trængsel er der også ekstra badeværelser i kælderen. Kan du spørge personalet i hytten om pinkoden til dørene?

Hvis du er løbet tør for toiletpapir eller ser snavs på toiletterne eller i bruseren, bedes du informere hyttens personale. Vi rengør hytten flere gange dagligt, men bruger ikke faciliteterne og har brug for at vide, når den bliver beskidt.

Hvad angår manglen på vand i nationalparken, må vi spare på vandet hele tiden. Brug bruseren med omtanke, og stop vandet mellem shampoo og sæbe. I tilfælde af trængsel er der også ekstra brusere i kælderen. Kan du spørge personalet i hytten om pinkoden til dørene? Håndklæder kan udleveres mod ekstra betaling, hvis det er nødvendigt.

Din mening betyder meget for os. Så vi vil gerne bede dig om at give din mening direkte til hyttens personale, når du er hos os, og ikke kun ved at kommentere senere på bookingportaler. Det er den eneste måde, vi kan forbedre og gøre din rejseoplevelse endnu bedre.

 

Populære emner

 

Din næste destination i Slovenien?

Ture og vandringer

Slovenia (en) Placeholder
Slovenia (en)

Reserver dit ophold i Erjavčeva koča bjerghytte

Tags:
Was this article helpful?
Dislike 0

Continue reading

Previous: Overnatning med hund
Send this to a friend