Live-kameraer fra Vršič-passet

LIVE-KAMERAER fra Vršič-passet

Live kameraer fra Vršič-passet - Erjavčeva bjerghytte - 1525 m siden 1901

Live kameraer fra Vršič-passet - mod Prisank - Prisojnik

Bjerget Prisank (også kendt som Prisojnik) er en fremtrædende top, der knejser i de Julianske Alper i Triglav Nationalpark i Slovenien. Med sine 2.547 meter er det kendt for sit særprægede udseende og er et af de mest synlige bjerge i området fra Kranjska Gora-dalen. Prisank er berømt for sit naturlige vindue, Prisank-vinduet, et stort hul i bjergsiden, og stenfladen i bjerget kaldet Ajdovska deklica, som er blevet et symbol på bjerget og et populært mål for vandrere og klatrere.

Live kameraer fra Vršič-passet - mod Vratca

Vratca, der ligger i 1.807 meters højde, er en del af Sloveniens dynamiske og maleriske landskab i De Julianske Alper. Navnet “Vratca” er ikke så udbredt i denne sammenhæng, men det kan henvise til specifikke toppe eller områder i Alperne, som vandrere og bjergbestigere ofte opsøger på grund af deres naturlige skønhed og de udfordringer, de byder på. Disse områder er berømte for at give adgang til uberørte naturmiljøer, panoramaudsigt over dalene nedenfor og den fredfyldte skønhed i det alpine landskab.

Vi ønsker, at du skal få den bedste forestilling om Erjavčeva-hyttens beliggenhed i Triglav Nationalpark mellem Kranjska Gora, Bovec og Trenta-dalen, hvis du besøger os for første gang. Tag en bid, og se vores live kameraer og videoer.

Hvis du er en regelmæssig besøgende eller en lokal, giver live-kameraerne dig perfekte vejrforhold i realtid på Vršič-bjergpasset.

Billederne og videoerne er her mere for sjov. De kan vise dig nogle af de dyrebare øjeblikke, vi gerne vil dele om livet i bjergene.

Videoer af Erjavčeva bjerghytte

Erjavčeva koča YouTubekanal. Sjove videoer, nogle fra vores ture, nogle med information om livet i bjergene. Gå ikke glip af Erjavčeva bjerghytte live kameraer og videoer….