Opdatering af internethastighed

Opdatering af internethastighed med Starlink

Opdatering af internethastighed

Opdatering af internethastighed med Starlink

Opdatering af internethastighed med Starlink. Fra nu af vil du være tilfreds med forbindelseshastigheden til world wide web under vores besøg.

Opdatering af internethastighed

Mens vi langsomt forbereder os på den nye sæson og finpudser de sidste småting omkring og i hytten, stoppede vi også op for at overveje hastigheden på vores internet. Nogle af de teammedlemmer, der arbejder og bor i hytten i løbet af sæsonen, har også et liv dernede i dalen. Og med livet kommer venner, partnere og børn, som de ønsker at holde kontakten med. Det forstår vi selvfølgelig godt. Men desværre ligger vores bjerghytte på et ellers smukt sted, omgivet af bjerge fra alle sider, og derfor med en magisk, om ikke den smukkeste, udsigt over Vršič og Prisank. Men det har også ulemper, primært i form af dårlige internet- og mobilsignaler og, logisk nok, langsomt internet.

Der bliver spist mange forbudte frugter.

Vi indrømmer, at vi ikke er fans af satellitter og menneskelig overbærenhed. Vi hævder stadig, at vi om natten i haven ville se på stjernerne i stedet for satellitterne. Men hvis satellitterne alligevel allerede er på himlen, og vi kan forkæle vores kolleger og gæster samtidig, vil vi betragte det som en dobbelt sejr. Fra nu af vil du være tilfreds med forbindelseshastigheden til World Wide Web under vores besøg.

Man skal aldrig sige aldrig.

Opdatering af internethastighed Starlink
Opdatering af internethastighed Starlink

Opdatering af internethastighed Starlink

Hurtigt internet

Starlink er et satellitinternetkonstellationsprojekt udviklet af SpaceX for at give højhastighedsadgang til underbetjente og fjerntliggende områder verden over. Projektet involverer opsendelse af tusindvis af små satellitter i lavt kredsløb om Jorden for at skabe et netværk, der kan levere internetforbindelse til selv de mest afsidesliggende steder. Starlink sigter mod at tilbyde bredbåndsinternet med lav latenstid og høj båndbredde for at bygge bro over den digitale kløft og muliggøre global konnektivitet. Starlink er nu begyndt at tilbyde sine tjenester i udvalgte regioner og fortsætter med at udvide sit dækningsområde.

Indkvartering i en bjerghytte

Udflugter og vandreture omkring hytten

Ture og vandringer på kortet

Slovenia (en) Placeholder
Slovenia (en)

Din næste destination i Slovenien?

Erjavceva bjerghytte ved Vrsic-passet om sommeren

Erjavčeva bjerghytte er åben hele året. Reserver dit ophold og tilbring lidt tid i naturparadiset Triglav National Park (UNESCO) nær Kranjska Gora på Vršič-bjergpasset i hjertet af Triglav National Park.

Reserver dit ophold
Send this to a friend