Anbefalede ture gennem Kranjska Gora, Bovec, Slovenien

Anbefalede ture gennem Kranjska Gora, Slovenien

Denne anbefaling er ikke bare en generisk rejseguide. Det er et oprigtigt forslag fra os, de lokale, der bor på Vrišič, og som har det privilegium at opleve skønheden i disse bjerge hele året rundt.

En åben alpehytte året rundt på Vršič-passet

En åben alpehytte året rundt ved Vršič-passet i Slovenien

I dette område, især omkring Vršič-passet, Soča-floden og Kranjska Gora, er Erjavčeva koča bjerghytte den eneste bjerghytte, der er åben hele året.

Bjerghytte Vršič Kranjska Gora

Bjerghytte Vršič Kranjska Gora Slovenien

Slovenske bjerghytter, eller “planinske koče”, er ikke bare shelters, men en integreret del af landets alpine tradition. Disse hytter, der er strategisk placeret langs populære stier og på vigtige steder i det alpine landskab, tilbyder mere end blot et sted at hvile sig.

De Julianske Alper – Kranjska Gora – Vršič – Slovenien

De Julianske Alper Kranjska Gora Vršič Slovenien

Triglav Nationalpark er helt sikkert et sted for bjergelskere; indånd den friske luft, vandr gennem de store dale og tinder, beundr den smukke bjergflora, og observer dyrelivet i deres naturlige habitat.

Vršič Kranjska Gora kort over Slovenien

Vršič Kranjska Gora kort over Slovenien

Triglav-bjerget i Slovenien, Škrlatica er det næsthøjeste, og nogle andre, såsom Prisank, Mala og Velika Mojstrovka, og det mest populære Slemenova Špica, kan alle nås fra Erjavčeva-bjerghytten, som er udgangspunktet for Vršič-passet.

Er det Vršič Pass Open eller bare Transit?

Vršič-passet er åbent eller kun for transit

Dette skilt skulle give opdateringer i realtid om bjergpassets status. Men ikke rigtig for os. Vi bestræber os altid på at have lidt plads til rådighed, især for vores gæster, der bor og sover i hytten.

Send this to a friend