Værelser og indkvartering i alpehytten

Værelser og overnatningssteder i alpehytten Kranjska Gora Slovenien

Værelser og overnatningssteder i alpehytten Kranjska Gora Slovenien

Værelser og indkvartering i alpehytten

Værelser og overnatningssteder i alpehytten Kranjska Gora Slovenien

Vi kan læse om bjerghytternes historie, så længe Erjavec-hytten blev bygget på et Vršič-pas nær Kranjska Gora i 1901. Først sagde de, at det var umuligt at bygge en vej til bjergpasset. Efter at vejen blev bygget, nød alle bjergbestigere og andre naturelskere shelteret, der senere blev til en bjerghytte. I de dage besøgte flere og flere mennesker bjergene, især efter Corona-årene, og shelter- og bjerghytteæraen forsvandt langsomt ind i historien.

Værelser og indkvartering i bjerghytten

Tænk, hvis det nogle gange var nok at have et vinterværelse næsten uden varme, og det var acceptabelt at sove i det samme rum med istapper. I så fald er disse tider næsten umulige for yngre mennesker at forestille sig.

Efter at have renoveret hytterne rundt omkring i de slovenske bjerge og i udlandet med “moderne” værelser med varme og endda varmt vand i bjerghytterne, hytterne eller hytterne, var det ikke engang et spørgsmål om at dele senge med andre. At dele værelser, også kendt som sovesale, var praktisk talt den eneste mulighed, man kunne vælge, og ingen klagede. Tidligst i år 2023 erstattede vi værelsesdøre med huller i midten af dørene, lad os sige et vindue, og det blev brugt til, at hyttens viceværter kunne se, om alle gæsterne var i værelset eller ej, og om alle var de gæster, der har betalt for at overnatte i huset.

Værelser og overnatningssteder i alpehytten Kranjska Gora Slovenien

Disse bjerghytter, hytter eller lodges blev ikke bygget for at blive vandrerhjem eller hoteller, især ikke dem, der ligger højere oppe i bjergene og ikke er tilgængelige via vej. De små og overskuelige værelser har været de samme, siden de blev bygget. Der er fire vægge med nogle senge, en lille stol, der kan bruges som natbord, varme, nogle billeder på væggen og en fantastisk udsigt uden for vinduet. Vi plejer at sige: “Enkelhed indeni – luksus udenpå.

Reservation af privat værelse eller sovesal i en bjerghytte

I Erjavčeva bjerghytte har vi 11 private værelser på første sal og en etage højere, og to større værelser med blandede senge eller en såkaldt blandet sovesal.

Værelse 1, 4, 9 og værelset kaldet GRS har fire senge. Værelse nummer to er det største private værelse med fem senge, og værelse tre er det eneste dobbeltværelse. Værelse fem, seks og otte er værelser med tre senge. Værelse syv og ti er de mindste værelser med én seng.

Hvis du reserverer ophold i et af disse værelser, vil du være alene, uanset om sengen eller to forbliver tomme.

På sovesalen sover du dog, som alle andre steder, i et delt værelse med andre mennesker. Denne situation gør, at folk ikke kender til bjerghytter og deres forskelle, der ligner vandrerhjem.

Værelser og indkvartering i bjerghytten

Tjek vores værelser, og reserver dit ophold i bjerghytten ved Vršič-passet i De slovenske julianske alper nær Kranjska Gora, Slovenien. Gør din ferie mindeværdig for resten af dit liv på et af de smukkeste steder i Slovenien.

Reserver dit ophold
Værelser og overnatningssteder i alpehytten Kranjska Gora Slovenien

Indkvartering i en bjerghytte

Udflugter og vandreture omkring hytten

Ture og vandringer på kortet

Slovenia (en) Placeholder
Slovenia (en)

Din næste destination i Slovenien?

Erjavceva bjerghytte ved Vrsic-passet om sommeren

Erjavčeva bjerghytte er åben hele året. Reserver dit ophold og tilbring lidt tid i naturparadiset Triglav National Park (UNESCO) nær Kranjska Gora på Vršič-bjergpasset i hjertet af Triglav National Park.

Reserver dit ophold
Send this to a friend