I vores køkken forsøger vi at blande traditionelle og lokale retter med et strejf af friskhed og et moderne touch. Men vi vælger også omhyggeligt mad til vegetarer og veganere.
Traditionel mad
Den omhyggeligt udvalgte menu er tilpasset årstidens udvalg af ingredienser.
LOKAL VIN
Vi er stolte af at servere en lokal, traditionel vin uden tilsætningsstoffer.
Lokal mad
Men vi vælger også omhyggeligt mad til vegetarer.
Vores restaurant
Hjemmelavet mad
Ud over vores hjemmelavede pesto og den særlige Erjavčeva koča-kage, som er de mest genkendelige retter, er den nøje udvalgte menu tilpasset årstidens valg af ingredienser.
Traditionel menu
Jota med kål eller majroe
Richet
Fyldte peberfrugter
Svampesuppe
Gullasch
LOKAL VIN
Det var noget af en udfordring at vælge den rigtige vin. Vi har rejst rundt til masser af slovenske vinkældre, hvilket er et udfordrende job. I sidste ende besluttede vi os for en prestigefyldt, lille vin i begrænset oplag næsten uden svovlsyre og andre tilsætningsstoffer.
Resultatet?
Uanset hvor meget vin du drikker, vil du ikke vågne op med hovedpine.
100 år med bjergmærkning og 100 år, hvor Erjavčevas hytte tilhører den slovenske bjergforening.
Bjergmærkning (slovensk: planinska markacija) er et vigtigt symbol på bjergsamfundet i Slovenien. I 2022 fejrede denne markering 100 års jubilæum som Erjavčevas hytte. Vi er glade for at kunne fejre, at det er 100 år siden, at Erjavčevas hytte ændrede den østrigsk-tyske ejer og blev slovensk stolthed.
I marts 2022 besluttede vi at lave en “Mountain marking cake for that celebration”.
Seneste indlæg
Utallige muligheder for afslapning og udforskning venter på dig, da du befinder dig i vores smukkeste nationalpark.
Nyheder og rejser