Vores værelser

PRIVAT VÆRELSE #1

Privatværelse #1 er et familieværelse med fire senge. I værelset er der fire enkeltsenge. Det værelse ligger på første sal og deler toilet og bad med andre gæster. Første sal blev totalrenoveret i november 2023.

Se værelse #1

PRIVAT VÆRELSE #2

Privatværelse nr. 2 er det eneste familieværelse med fem senge. I værelset er der fem enkeltsenge. Dette værelse ligger på første sal og deler toilet og bad med andre gæster. Første sal blev totalrenoveret i november 2023.

Se værelse nr. 2

Privat værelse #3

Privatværelse #3 er det eneste tosengsværelse. På værelset er der to enkeltsenge. Det værelse ligger på første sal og deler toilet og bad med andre gæster. Første sal blev totalrenoveret i november 2023.

Se værelse #3

Privat værelse #4

Privatværelse nr. 4 er et familieværelse med fire senge. I værelset er der fire enkeltsenge. Det værelse ligger på første sal og deler toilet og bad med andre gæster. Første sal blev totalrenoveret i november 2023.

Se værelse #4

Privat værelse nr. 5

Privat værelse #5 har tre enkeltsenge, to på en køjeseng. Dette værelse ligger på første sal og deler toilet og bad med andre gæster. Første sal blev totalrenoveret i november 2023.

Se værelse nr. 5

Privat værelse nr. 6

Privat værelse #6 har tre enkeltsenge. Det værelse ligger på første sal og deler toilet og bad med andre gæster. Første sal blev totalrenoveret i november 2023.

Se værelse nr. 6

Privat værelse #7

Privat værelse #7 er et lille enkeltværelse. Det værelse ligger på første sal og deler toilet og bad med andre gæster. Første sal blev totalrenoveret i november 2023.

Se værelse #7

Privat værelse #8

Privat værelse #8 har tre enkeltsenge, to på en køjeseng. Det værelse ligger på første sal og deler toilet og bad med andre gæster. Første sal blev totalrenoveret i november 2023.

Se værelse #8

Privat værelse #9

Privatværelse nr. 9 er et firesengsværelse. I værelset er der fire enkeltsenge. Det værelse ligger på første sal og deler toilet og bad med andre gæster. Første sal blev totalrenoveret i november 2023.

Se værelse #9

Privat værelse #10

Privat værelse #10 er et lille enkeltværelse. Det værelse ligger på første sal og deler toilet og bad med andre gæster. Første sal blev totalrenoveret i november 2023.

Se værelse #10

Privat værelse #GRS

Privatværelse GRS er et firesengsværelse. I værelset er der fire enkeltsenge, to på en køjeseng. GRS (Gorska Reševalna Služba), eller MRS på engelsk (Mountain Rescue Service), fortæller os, at dette rum er reserveret i nødstilfælde. Det værelse ligger på første sal og deler toilet og bad med andre gæster. Første sal blev totalrenoveret i november 2023.

Se GRS-rummet

DORMiTORY værelse #D20

Sovesal #D20 ligger på en anden mansardetage i højre side af hytten og indeholder 15 senge i ét rum. Der er også fælles toiletter og brusebad med andre gæster.

Se værelse #D20
Enkeltseng i en blandet sovesal i Erjavcevas hytte

Sovesal værelse #L20

Sovesal #L20 ligger på anden mansardetage i venstre side af hytten og indeholder ti senge fordelt på to værelser. Der er også fælles toiletter og brusebad med andre gæster.

Se værelse #L20

Værelser og ophold i Erjavčeva bjerghytte

Bjerghytter er en vigtig del af Sloveniens bjergkultur. De er spredt over hele landet, fra lavlandet til de høje bjerge, hvor de giver husly og forsyninger til vandrere og bjergbestigere. Hver bjerghytte har sin egen historie og charme, der tiltrækker besøgende og giver dem en unik oplevelse af at bo i bjergene. En af mulighederne i bjerghytterne er at sove i private værelser.

At sove i private værelser i bjerghytter er en mindeværdig oplevelse for besøgende, der ønsker mere privatliv og komfort på deres bjergrejse. Private værelser giver vandrere mulighed for at trække sig tilbage og hvile sig efter en udfordrende dag i bjergene. De tilbyder også et højere niveau af intimitet og komfort, hvilket nogle gange er velkomment efter en lang dag med vandring.

Private værelser i bjerghytter har normalt senge eller liggeunderlag og enkle møbler, hvilket giver en komfortabel indkvartering. Selvom de kan variere i størrelse og beskedenhed, har hvert værelse sin charme og unikhed, der afspejler hyttens miljø og karakter. De giver besøgende mulighed for at slappe af og hvile sig efter deres bjergeventyr.

Private værelser i bjerghytter tilbyder også mere privatliv og ro, hvilket er særligt vigtigt for dem, der søger lidt tid alene eller har brug for stilhed til hvile og kontemplation. I disse rum kan besøgende finde deres personlige plads til at slappe af, læse en bog eller nyde udsigten til bjergverdenen gennem vinduet.
Derudover er private værelser i bjerghytter ofte udstyret med basale faciliteter som tæpper, puder og varme, hvilket sikrer komfortabel indkvartering på alle årstider. Værelserne er som regel velholdte og rene, hvilket giver de besøgende et behageligt og afslappende ophold under deres besøg i bjerghytterne.

At sove i private værelser i bjerghytter kan også være en mulighed for at komme i kontakt med andre besøgende, der deler det samme livsmiljø. Erfaringer, historier og råd kan udveksles i disse rum, hvilket bidrager til en rigere og mere sammenhængende oplevelse af at bo i bjergene.
Konklusionen er, at det at sove i private værelser i bjerghytter i Slovenien er en unik oplevelse, der tilbyder komfort, privatliv og en mulighed for at komme i kontakt med naturen og andre mennesker. For mange besøgende repræsenterer denne del af bjergoplevelsen en dyrebar tid, som de altid vil huske som en del af uforglemmelige øjeblikke på bjergtoppene.

Seneste indlæg

Der venter dig utallige muligheder for afslapning og udforskning, da vi ligger i den smukkeste nationalpark i Slovenien.

Nyheder og rejser
Prisojnik – Prisank

Prisojnik - Prisank, Vršič afleverer. Prisank eller Prisojnik er et 2547 m højt bjerg over... ☘

Morgenmad i Erjavčeva bjerghytte

I bjergene er morgenmad en hjørnesten i forberedelse og næring for eventyrere.

Boka-vandfaldet

Boka-vandfaldet, et majestætisk naturvidunder i det betagende landskab i Bovec, Slovenien, er et vidnesbyrd om... ☘

Tiderne for bjerghytter er ved at ændre sig

Tiderne for bjerghytter er ved at ændre sig. Selv dette indlæg er skrevet med computer-AI,... ☘

Arbejd og bo i bjergene i Triglav Nationalpark

Der er ledige stillinger med start i november eller endnu tidligere, så gå ikke glip... ☘

Vinter i bjergene

Vinteren i bjergene kan være vanskelig. Tag godt udrustet op i bjergene, og lær at... ☘

Visoka peč

Visoka peč, der kan oversættes til "Høj ovn" på engelsk, er en af de fremtrædende... ☘

Soča-dalen

Soča-dalen og Kranjska Gora er forbundet af en snoet vej, der fører dig over det... ☘

Du er velkommen her

Forkæl dig selv med afslapning, og tag på en vandretur. I Erjavčeva bjerghytte ved Vršič-passet, kun et stenkast fra Kranjska Gora, Bovec, Trenta-dalen og Soča-floden, venter vi dig i Triglav-nationalparkens uspolerede natur.